Алфа Мебел

Vogue Glass – различната трапезна маса за Вашата дом

vogue glass

Почитателите на изчистения съвременен интериорен стил безспорно ще оценят тази универсална маса.

vogue glass

Характеристики на кухненска маса Vogue Glass

Тази маса за хранене е елегантно допълнение към кухнята или трапезарията във Вашия дом. Отличава се с изчистен плот, а здравата и масивна основа осигурява структурна опора и модерен минималистичен акцент. Маса Vogue Glass е с компактна правоъгълна форма и плот, който позволява лесно почистване и поддръжка. Предлага се в различни размери така че лесно може да изберете този, който най-добре отговаря на Вашите нужди. Всички размери без най-малкия имат с опция за разтягане, което ще осигури допълнително място за гости и семейни събирания. При поръчка има възможност за избор на цвят на плот и основа – мдф боя, лакобел, фурнир.

Размери:

    90 х 90 – базов модел без разтегателна функция

    120 х 80 + 30 разтягане

    140 х 90 + 40 разтягане

    160 х 90 + 40 разтягане

Vogue Glass – универсална маса, която подхожда на всякакви помещения

Vogue Glass може да бъде използвана като кухненска маса и маса за хранене, но също и в къта за работа или четене. Този красив модел ще придаде елеганта простота на всяко помещение във Вашия дом, хотел, ресторант или офис. Размерите с разтегателни плотове са прекрасен начин едновременно да разполагате с просторна маса в случай, че посрещате гости, и с компактна маса за хранене във всекидневието.

Минималистичния модерен дизайн на Vogue Glass позволява огромен избор от възможности при съчетаване с другите мебели в помещението. Ако харесвате изчистения стил, лесно можете да комбинирате тази маса със столове в същия стил, или дори – със столове с индустриален дизайн. Любителите на по-еклектично обзавеждане също ще харесат Vogue Glass, защото нейната простота позволява съчетаване с мебели с класически дизайн. Тенденциите в интериора в последните години ни показват, че маси за хранене с модерна визия изглеждат прекрасно кото се комбинират със столове от разнообразни стилове и материали – тапицирани, дървени или метални.

Сподели в