Алфа Мебел

Стол LUN – здравина, комфорт и елегантност за Вашия дом

LUN-stol-feature-img

LUN е чудесен трапезарен стол с класическо излъчване. Прекрасна мебел, която ще придаде красота, естетика и хармония у дома

LUN-stol-blog-1

Защо харесваме стол LUN?

Трапезарният стол LUN е солиден, удобен и стилен. Една от причините, поради които толкова много харесваме този модел е неговата майсторска изработка. Елегантна, но солидна дървена рамка с резбовани детайли и извита облегалка. Удобна седалка със солиден и твърд гръб. Широка гама от дамаски, подбрани специално за този модел придават луксозен външен вид и позволяват лесно почистване и поддръжка. Столът притежава изненадваща здравина, въпреки изящната си конструкция. Тази мебел, в класически дизайн притежава ненатрапчив винтидж вид.

Висококачествена изработка и голям избор на тапицерии

Нашите класически столове за хранене LUN с кръгла облегалка са изработени от висококачествен дървен материал с издълбани детайли и покритие с ефект на състарена дървесина, което ги превръща в изящен етюд с проста изтънченост. Богатата тапицерия се предлага в набор от различни платове и материали и плътни монохромни нюанси, както и богати щампи, което ви позволява стилно да актуализирате вашия кът за сядане или кухня. С извит, оформен силует, нашите столове за хранене с кръгъл гръб LUN са дефиниция на елегантността и ретро дизайна с класическо френско излъчване.

LUN 3

Стол LUN – красива мебел с много приложения

Този царствен съвременен стол за хранене отдава почит на френската естестика. Разнообразните платове и дамаски, в които се предлага тази мебел добавят модерен обрат към класическия дизайн. Стол LUN ще изглежда елегантно във всяка стая от дома ви. Перфектнaта мебел за хранене в трапезарията и кухнята. Може да използвате тези елегантни столове в къта за сядане в хола. Здравината на този модел го прави подходящ избор за обзавеждане на дома, но и на комерсиално пространство – ресторант, хотел, или кафене.

Характеристики:

  • Без облегалки за ръце
  • Подплатен гръб
  • Подплатена седалка
  • Извит гръб
  • Богата цветова гама
  • Голямо разнообразие от тапицерии и дамаски
Сподели в