Алфа Мебел

Тапициран стол C020 K осигурява изисканост и удобство в дома

stol-C020-K

Интериорът просто не е завършен без прекрасно обзавеждане и е важно да изберете мебели, които изглеждат добре и ви карат да се чувствате комфортно и спокойно. Със своите елегантни линии и изчистен външен вид тапицираният стол C020 K би се изглеждал прекрасно навсякъде, от шикозен апартамент до модерен офис.

stol-C020-K-1

Елегантна визия, висококачествени материали и комфорт

В наши дни нашето внимание се насочва към определен вид мебели – модерни, но с класическо излъчване, какъвто и столът C020 K. Тафингът е вид техника за тапициране, която може да добави визуален интерес към иначе обикновените мебели и предпазва пълнежът да стане на буци с времето.

Характеристики на стол C020 K:

  • Висококачествени материали: плат и масив-бук
  • Висока облегалка, извит гръб и дебели подплатени възглавници осигуряват комфорт при седене извитият гръб осигуряват удобно място за сядане. Височината на стола и облегалката са ергономични.
  • Тапицерията от плат по избор е подчертана от тафтинг – нашиване с бутони.
  • Очарователен и многолик – тапициран стол за трапезария, работен кът, кът за четене, или акцентен стол.
  • Здрава и издръжлива конструкция – всеки стол е построен върху здрава дървена рамка, а нежно извитите крака от масивно дърво устояват на голяма тежест.

Стол C020 K – уникално съчетание на класически и модерен дизайн

В Алфа мебел нашите дизайнери разбират значението на мебелите, които са едновременно функционални и красиви. Тафтинговите мебели са познат и характерен стил в дизайна, който се преоткрива, а винтидж излъчването им става все по-популярно. Този изискан тапициран стол с нашита тапицерия и бутони е перфектно допълнение към Вашето обзавеждане – има класичка визия, но е актуализиран за потребностите на днешния дом. Изпъкналият гръб и малките подлакътници и откритите извити дървени крака придават стилен вид. C020 K е многофункционална мебел, подходяща за много случаи. Този тапициран стол изглежда чудесно в трапезарията, но също така е и прекрасен акцент в хола, офиса, или хотела.

stol-C020-K-2
Сподели в