Алфа Мебел

Дневна Лас Вегас – минимализъм и лукс носят неочакван комфорт у дома

dnevna-las-vegas2

Днес Ви представяме Лас Вегас – дневен тракт с дързък дизайн, който съчетава в себе си модерен стил и непреходно усещане за домашен уют.

dnevna-las-vegas3

Лас Вегас – безупречно съчетание от лукс, комфорт и красота

Често модерният дизайн е равнозначен на студенина и стерилност, която няма място в дома. Дневната Лас Вегас е тук, за да ви изненада приятно. Нашият дизайн е премислен внимателно, така че да Ви даде най-доброто от модерния стил в обзавеждането, без да лишава дома от топлина и уют.

Цветове и материали

За този модел дневен тракт използваме висококачествени материи за тапицериите на меката мебел. Всички дамаски са решени в неутрални цветове в мека тоналност, която придава усещане за елегантна простота. Масите, секцията и шкафът за телевизор са комбинирани внимателно чрез ненатрапчиво повтарящи се мотиви – дървени елементи, лак, и матови повърхности.

dnevna-las-vegas1
dnevna-las-vegas

Мебелировка

Мебелите за дневна Лас Вегас са внимателно подбрани, за да отговарят на няколко условия – съвременна визия, удобство и качество, без излишни елементи. Масата за хранене и масичката за кафе са с нежно заоблени ъгли, които не само улесняват движението, но и омекотяват облика на цялото помещение. Диванът е с модерен облик, а различните модули могат да бъдат преподреждани по няколко начина и да отговарят на различни нужди.

Можем да изработим за Вас дневна Лас Вегас с различни елементи*. За модела, показан на снимките сме използвали следните мебели:

  • Секция
  • Шкаф за телевизор
  • Маса за кафе
  • Трапезарна маса
  • Трапезарни столове
  • Модулен диван

*Не се колебайте да се свържете с нас, ако желаете да премахнете някоя мебел, или да добавите различни елементи към обзавеждането на Вашата дневна Лас Вегас. Нашите експерти ще ви консултират относно най-добрите интериорни решения за Вашите нужди.

Защо да изберете дневна Лас Вегас за Вашия дом?

Независимо дали сте уморени от претрупаният дизайн, тежките мебели и излишни елементи, или просто искате да пробвате нещо различно в дома си, този интериор е точно това, от което имате нужда! Изпълнена в модерен стил, с разнообразни материали, модерни цветови палитри и уникални мебели, всекидневната Лас Вегас ще придаде усещане за елегантна простота, лукс и уют във Вашия дом.

Сподели в