Алфа Мебел

Трапезарна Маса Деси – модерен облик и практичност за Вашия дом

Маса Деси

Почитателите на съвременния индустриален стил ще се влюбят в тази страхотна маса за кухня или трапезария.

masa-desi-new

Маса Деси – Блестящ дизайн и качествена изаботка в едно

Кръстосаните метални крака на маса Деси осигуряват отлична стабилност. Освен това, именно този елемент придава уникалната визия на тази мебел. Дизайнът на краката е индустриален, но скосените линии придават елегантност и усещане за лекота. Формата на плота също допринася за модерния външен вид – омекотените ъгли са стилен детайл в цялостната визия, а в същото време осигуряват удобство и безопасност. Гладко покритие, което осигурява отлична защита на плота и спомага за по-лесно почистване и поддържка на Вашата трапезарна маса.

Как да съчетаем маса Деси с останалото обзавеждане на дома?

Има два възможни варианта при подбор на мебелите за трапезария – като ги съчетаете внимателно с обзавеждане от същата линия, или да заложите на смесване на различни стилове.

Традицията повелява трапезарията да бъде обзаведена с подхождащи си маса и столове. Но ако търсите по-личен, стилен, игрив и модерен ефект, спокойно можете да смесите стиловете. Маса Деси, например може да придаде на по-традиционни столове свеж нов вид и да акцентира смела и отличителна чувствителност към дизайна. Смесването на трапезарна маса и столове за хранене от различни епохи, различни покрития и различни стилове може да помогне за създаването на достъпна елегантност, която е успокояваща и артикулирана.

Естествено, ако предпочитате, можете да изберете модерни столове с индустриален облик за по-цялостна визия. Има няколко неща, които е важно да запомните, ако решите да заложите на унифицираната визия за Вашата трапезария или кухня. Маса Деси изглежда чудесно в съчетание с други мебели от метал и дърво. Спрете се на един елемент, който да се превърне в основен мотив в обзавеждането. Независимо дали за акцент ще изберете метал, цвят, или покритие, повторението ще направи чудеса за дизайна на помещението.

Маса Деси
Сподели в