Алфа Мебел

Стол ROR въвежда изящния бароков стил в модерния дом

ror-stol-blog-img

Най-добрите модерни интериорни решения често търсят вдъхновение в класиката и столът ROR е чудесен пример за това.

ROR-4

Стилна визия, удобство и майсторска изработка

Несъмнено, първото нещо, което впечатлява в тази мебел е красивият дизайн. Столът е изработен в бароков стил и носи частица от атмосферата на прекрасните домове от тази епоха. Конструкцията на трапезен стол ROR е от масив-бук, а седалката има декор с нитове. Елегантната извита облегалка дава отлична опора, а седалката е тапицирана с висококачествен текстил и осигурява комфорт при седене. Подлакътниците дават допълнително удобство на този красив стол. Столът може да бъде изработен с различна дамаска по Ваш избор, така че да отговаря на останалото обзавеждане на дома.

С какво да съчетаем стол ROR с останалото обзавеждане в дома?

Независимо дали в дома има и други мебели в бароков стил, столът ROR лесно може да намери своето място сред останалото обзавеждане. Смесването на различни стилове отдавна не е табу, дори напротив – тази тенденция е много силна в съвременния интериорен дизайн. Единственото правило, когато смесвате различни мебели е следното – стаята да бъде предимно модерна, или предимно традиционна – само с акценти от другия стил.

Изящният орнаментиран ROR сложен в модерна стая веднага се откроява и добавя характер на помещението. Ако бъде използван като акцент, столът ще се превърне в перфектната фокусна във вашия дом. Елегантният дизайн позволява на тази мебел да бъде използвана не само в кухнята – ROR изглежда чудесно в малка трапезария, в офис кът, или дори – като акцент във фоайе или лоби.

Когато добавяте в стаята барокова мебел като този кухненски стол, съчетайте декоративните елементи с плътни цветове за хармоничен вид. Металните елементи като полюлеи, брави, дръжки и декоративни орнаменти със златен или бронзов цвят също подхождат много добре и създават стилна атмосфера. Ако цялото обзавеждане е в подобен стил ще постигнете изключително елегантен вид със светли меки тонове за стените. Ако пък търсите контрасти повече енергия, заложете на плътни тъмни тонове или дори на една тъмна стена като акцент и няма да сгрешите.

ROR-6
Сподели в