Алфа Мебел

Морнаско – артистична и практична маса за Вашата трапезария

mornasko-post

Ако търсите мебел, която не само е удобна и здрава, но и ще впечатли и най-капризния естет, не се колебайте – маса Морнаско е точният избор за Вашия дом.

masa-mornasko-new

Какво прави Морнаско толкова уникална?

Монарско дължи неповторимия си външен вид на съчетанието на естествени материали. Но това не е обичайната маса от стъкло, стомана и дърво. Този уникален дизайн на масата за хранене превръща трапезарията вкъщи в най-добрата зона за релакс. Монарско носи усещането за близост с природата в уюта на собствения Ви дом.

Ще се влюбите в топлия органичен вид на плота от естествено масивно дърво. И тъй като плота на всяка маса Морнаско е изработен от цяло парче дървесина, естествените контури и характер на дървото се запазват, и всяка мебел е единствена по рода си.

Как да съчетаем маса Морнаско с останалото обзавеждане на дома?

Докато мебелите масивно дърво първоначалмо се харесаваха само на онези, които търсят рустик естетика, наскоро тенденцията взе модерен обрат. Сега богатите, текстурирани дървета се комбинират с елегантни линии, елементи от стъкло и метални акценти. Маса Морнаско не прави изключение – заострените крака ѝ дават модерното звучене, характерно за обзавеждането, посветено на индустриална тематика.

Тази маса за хранене от устойчив дървен материал ще Ви отведе на невероятно визуално пътешествие. Изпълнението е артистично и показва голямо внимание към детайлите. Поставете маса Морнаско в модерен интериорен декор за контраст, или завършете дизайна на стаята в стил рустик, за да създадете хармония. Каквото и да решите – няма начин да сбъркате.

Твърдата дървесина с естествени контури придава своя уникален характер на всяка стая, а също така лесно допълва широка гама от интериорни стилове. Тази маса за хранене от устойчив дървен материал се превръща в привлекателен център във всяка семейна трапезария и също така гарантира дълготрайност, здравина и функционалност.

masa-mornasko-new
Сподели в