Алфа Мебел

Спалня Алфа – луксозен интериор за ценители на модерния дизайн

spalnq-alfa-3

Ако сте в търсене на цялостно интериорно решение за спалнята и държите на съвременен, изчистен и изискан дизайн, определено си заслужава да се запознаете отблизо с обзавеждането за спалня, което Ви представяме днес.

Спалня Алфа - лукс, уют и силна индивидуалност

Спалня Алфа – лукс, уют и силна индивидуалност

Крастотата на спалния сет се крие именно в минимализма на неговия изискан и луксозен интериор. Този изчистен дизайн е подходящ за всички, които обичат дискретния разкош и комфорта. Със специфичния си модерен стил, спалня Алфа носи усещането за непреходна красота и изтънчесност.

Цветове и материали

За този модел спалня леглото е завършено с висококачествена тапицерия в неутрални светли нюанси, която подчертават семплият интериор, без да нарушават усещането за лукс и елегантност. Дрешниците и гардеробите са съчетание от огледално стъкло и дърво. Дървените елементи са с натурален тон, който придава ненатрапчив контраст и мекота на иначе строгия дизайн.

Спалня Алфа - Цветове и материали
Спалня Алфа - Мебелировка

Мебелировка

Простотата е ключова характеристика на обзавеждането на спалния сет, в дизайна няма нито един излишен елемент. Мебелировката е модерна и изпълнена от внимателно подбрани и качествени материали. Към леглото по желание има възможност да се добавят нощни шкафчета в същия стил. Дрешниците могат да бъдат разположени така, че да създадат допълнителен кът за преобличане, отделно от зоната за спане и отдих.

Можем да изработим за Вас спалня Алфа с различни елементи*. За интериора, показан на снимките сме използвали следните мебели:

  • Голямо двойно легло
  • Модерни и удобни нощни шкафчета
  • Дрешници със стъклени врати и вградено осветление
  • Табуретка тип отоманка с вградена ракла
Спалня Алфа - Различни елементи

*Не се колебайте да се свържете с нас, ако желаете да премахнете някоя мебел, или да добавите различни елементи към обзавеждането на Вашата спалня Алфа.

Сподели в