Алфа Мебел

Ламина – уютно и комфортно обзавеждане за модерна детска стая

detska moderna 3

Мебелирането на стаята на най-малките членове на семейството не е толкова лесна задача, колко изглежда на пръв поглед. Ние предлагаме цялостно интериорно решение за Вашия дом – детска стая Ламина.

detska moderna 3

Цветове и материали

Мебелите за детска стая Ламина могат да бъдат поръчани в широка цветова гама. Лесно можете да изберете ярки нюанси или пък топли цветове, които най-добре подхождат на останалото обзавеждане в дома. При желание от Ваша страна, детска стая Ламина може да бъде изпълнена и в съвсем неутрални тонове. Всички мебели са изработени от качествени материали, които ще издържат на дългогодишно ползване дори от най-енергичните обитатели.

Мебелировка

Всички мебели са внимателно подбрани, така че да отговарят на възрастта и нуждите на детето. За стаята на най-малките можете да изберете мебели със заоблени ъгли за по-голяма безопасност. Освен, че са функционални, мебелите могат да се поръчат и с допълнителни закачливи елементи, които подчертават индивидуалния стил на Вашето дете. За малките принцеси можем да добавим нежен фриз и дръжки, наподобяващи скъпоценен камък. Ярките, смели цветове и декоративни дръжки във форми на коли, например, са подходящи за момчешка стая.

detska moderna 3
detska moderna 3

Можем да изработим за Вас детска стая Ламина с различни елементи*. За интериорите, които ще намерите на сайта ни са използвани следните мебели:

  • Единично детско легло
  • Двуетажно детско легло с удобна стълба и чекмежде, което дава допълнително пространство за съхранение
  • Гардероб за детска стая – двукрилен, трикрилен или многокрилен, по желание може да се изработи с плъзгащи врати
  • Единични или двойни бюра
  • Скринове и шкафове с чекмеджета
  • Модули с лавици за книги или играчки

Защо да изберете мебели за детска стая Ламина?

С Ламина получавате модерно и комфортно обзавеждане. Освен красивия външен вид, мебелите в детската стая са комфортни и изключително функционални. Високото качество на всички материали гарантира издържливост на мебелировката. Не на последно място, ако изберете Ламина получавате обзавеждане, което може да бъде персонализирано до най-малкия детайл според Вашите предпочитания.

*Не се колебайте да се свържете с нас, ако желаете да премахнете някоя мебел, или да добавите различни елементи в подходящ нюанс към обзавеждането на детска стая Ламина.

Сподели в