Алфа Мебел

Баня Алфа – модерен интериор и уют за Вашия дом

shkaf-za-banq-alfa

Ако харесвате изчистени линии и искате да имате модерна баня определено си заслужава да се запознаете отблизо с цялостното интериорно решение, което ще рагледаме днес.

Баня Алфа, където луксът и минимализмът съществуват в хармония

Минималистичната естетика е много приятна и успокояваща окото и следователно е чудесен стил, в който да проектирате обзавеждането за баня. Опростените линии създават изчистена среда, лишена от претрупани елементи. Баня Алфа е идеалното място, в което да започнете деня със свежест, или да разпуснете преди сън.

Вижте също: Луксозен интериор за спалня “Алфа”

Цветове и материали

Изчистените линии и ествената палитра от неутрални цветове създават една семпла, стилна и елегантна баня. Качествени елементи от метал придават бласък и усещане за лукс. Плочките на пода, имитиращи дървесина са практични и красиви, докато стъклената душ кабина допринася за съвременния облик на баня Алфа. Натуралният мотив се повтаря и от дървените врати на шкафа под мивката. Мраморното покритие на стените също подчертава естествената тема, заложена в банята. И за да заявим очевидното, светлият мрамор с красиви дълбоки жилки в частта, определена за душа създава контрастен акцент на по-тъмните цветове и придава свежест на помещението.

shkaf-za-banq-alfa

Мебелировка

Обзавеждането и аксесоарите за баня в модел Алфа са сведени до мининум, но въпреки това този дизайн създава едно топло и приветливо пространство. Умивалниците са с изчистена и геометрична форма, а металните смесители, ключовете за осветление, и закачалките за хавлии са прекрасни акценти върху мраморното покритие, и се съчетават в унисон с блестящата повърхност на голямото огледало.

Не е нужно да скривате всичко в минималистичните бани, но трябва да има отделни зони за съхранение на вашите тоалентни принадлежности. Черният шкаф с дървени врати под мивката е интелигентният, шикозен начин да държите всички вещи и козметика прибрани, когато приключите с използването им, а също така осигурява чисти плотове. И като говорим за свободното пространство – тези от вас, които обичат да се чувстват по-близо до природата могат да добавят едно или две стилни растения. Тяхната зеленина чудесно допълва ествествената тема в баня Алфа.

Можем да изработим за Вас баня Алфа с различни елементи и размери*. За модела, показан на снимките сме използвали следните мебели:

  • Шкаф за мивка – двоен
  • Порцеланова мивка за баня с геометрична форма – 2 бр.
  • Метални аксесоари за баня – душ, душ слушалка, смесители, ключаове за осветление, закачалки за кърпи
  • Стъклена преграда
  • Метални осветителни тела
  • Мраморни плочи за баня (стени)
  • Плочки, имитиращи дървен материал (под)

*Не се колебайте да се свържете с нас, ако желаете да премахнете нещо, или да добавите различни елементи към обзавеждането на баня Алфа . Нашите експерти ще ви консултират относно най-добрите интериорни решения за Вашата баня.

Сподели в