Алфа Мебел

Крафт кухня – съвременна класика за вашия дом

kuhnq_kraft_2

Независимо от тенденциите в дизайна, що се отнася до кухнята, хората все още си поставят една и съща цел: те искат ефективно и удобно пространство, което изглежда добре, и в което е удоволствие да се готви. Ние от Алфа мебел създадохме кухнята Крафт, която отговаря на всички тези изисквания – тя има съвременна визия, създава уют и комфорт, и в нея готвенето е удоволствие.

Предимства на кухня Крафт

Независимо от пространството, с което разполагате, този неокласически модел ще придаде нова модерна визия на вашия дом. Ето и основните предимства на кухня Крафт:

Модерен прочит на класически дизайн

Този кухненски сет представлява уникално съчетание на традиционна и модерна визия. Дискретните декоративните елементи смекчават строгия силует и придават на тази съвременна кухня класически и луксозен вид. Матираните повърхности са умело комбинирани с изящни аксесоари от метал. Дизайнът на този неокласически модел дава усещане за уют, комфорт и стил, които правят кухня Крафт актуална във всяка тенденция на интериорния дизайн.

kuhnq_kraft

Функционалност

Едно от най-важните неща за които следим, когато избираме мебели безспорно е функционалността им. С изчистения си дизайн и висококачествените механизми, Кухня Крафт ще предоставя удобство и носи удоволствие от готвенето у дома. Моделът предоставя достатъчно място за съхранение и позволява комбиниране с всички уреди, необходими в съвременното домакинство. При желание може да добавите и кухненски остров, който е функционална добавка за тези, които имат нужда от допълнителна работна площ.

Издръжливост на износване

Кухня Крафт е чудесен избор за хората, които обичат да прекарват време в кухнята или имат малки деца и домашни любимци. Висококачествените плотове, използвани в този дизайн са създадени да издържат на честа употреба. Иновативната техника на боядисване и продуктите с отлично качество дават луксозен завършек и издръжливост на този модел. Освен това, благодарение на защитното си покритие против надраскване, повърхностите на вашата кухня ще запазят красивия си вид за дълги години.

kuhnq_kraft_1
Сподели в